Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του πατέρα τους βρισκόταν η 28χρονή  Susan Powell την μέρα της εξαφάνισής της. Αυτό ισχυρίστηκαν οι γιοι της για το μοιραίο εκείνο βράδυ και…. τους στοίχισε τη ζωή.

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της 28χρονής το 2009, ο Josh είχε χάσει την επιμέλεια των δύο του παιδιών τα οποία όμως τα έβλεπε με την παρουσία κοινωνικών λειτουργών.

Την Κυριακή \”παγίδευσε\” το σπίτι του στην πόλη West Valley στη Γιούτα, το οποίο άρπαξε φωτιά. Αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα δυο αγόρια του αλλά και ο ίδιος.

Αυτή την περίεργη υπόθεση θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν οι ερευνητές της κομητείας  Sgt. Ed Troyer, μετά τον εντοπισμό των καμένων πτώματα του  Josh και των δύο του  παιδιών.

Το μυστικό που τους κόστισε τη ζωή

Ο θάνατος των δύο παιδιών έρχεται μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις για το τι συνέβη τη νύχτα που εξαφανίστηκε η μητέρα τους.

Τα παιδιά διηγήθηκαν τα γεγονότα στους παπουδες τους, γονείς της Susan, τον Chuck και  την Judy Cox.

Ο δικηγόρος Steve Downing δήλωσε στο Associated Press ότι τα δύο παιδιά άρχισαν να εκφράζονται περισσότερο.

Ο μεγαλύτερος ανέφερε ότι είχαν πάει για κάμπινγκ, όταν είδε τη μητέρα τους στο πορτ-μπαγκάζ.

\”Στη συνέχεια ο μπαμπάς βγήκε από το αυτοκίνητο και η μαμά εξαφανίστηκε\”, είχε αποκαλύψει.

Όταν έγιναν γνωστοί οι ισχυρισμοί των δύο παιδιών η αστυνομία αναζήτησε το Josh στο τηλέφωνο, ωστόσο αυτός δεν απαντούσε. Όπως αποδείχθηκε, είχε στήσει παγίδα στα ίδια του τα παιδιά!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Josh αυτά τα δύο χρόνια είχε ανακριθεί από δικαστές,  εισαγγελείς και κοινωνικούς λειτουργούς για τη μέρα της εξαφάνισης της γυναίκας του χωρίς βεβαίως κανείς να καταλάβει ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος.

Το τραγικό τέλος

Την Κυριακή δυο κοινωνικοί λειτουργοί έφεραν τα αγόρια σε προγραμματισμένη επίσκεψη στον πατέρα τους.

Αυτά με το που έφτασαν έτρεξαν προς το σπίτι αφήνοντας τον κοινωνικό λειτουργό πίσω. Ο πατέρας είχε αφήσει το γκάζι αναμμένο. Το σπίτι μύριζε. Άναψε φωτιά και έγινε έκρηξη.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν ακαριαία και οι τρεις τη  ζωή τους.

Ένα email στον δικηγόρο του  Jeffrey Bassett λίγα λεπτά πριν την έκρηξή φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι ο πατέρας είχε σχεδιάσει το τραγικό τέλος.

Έγραφε \”Λυπάμαι, αντίο\”.


Josh Powell family story από stefanelonikitelo

(NEWS247)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook