Απίστευτα  μαρτύρια πέρασε μια νεαρή  κοπέλα επί δυο ολόκληρους  μήνες στα χέρια ενός αδίστακτου  Έλληνα σωματέμπορου, που την  χτυπούσε και την απειλούσε  για να την αναγκάζει να  εκδίδεται. Κι όταν τη βαρέθηκε, αποφάσισε να την… πουλήσει! Μόνο που ο αγοραστής ήταν αστυνομικός και έβαλε τέλος στην αρρωστημένη δράση του.
      
Η πληροφορία ότι ο 34χρονος Έλληνας μαστροπός κάνει εμπόριο λευκής σάρκας πουλώντας σαν εμπόρευμα τις γυναίκες που έπεφταν στα νύχια του, έφτασε στα αυτιά αστυνομικών της ΟΠΚΕ Καβάλας οι οποίοι αποφάσισαν να τον παγιδεύσουν. Ένας από αυτούς κατάφερε να έρθει σε επαφή μαζί του και να «αγοράσει» μια 24χρονη Ελληνίδα, δήθεν για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες σε πελάτες του.

Ο  σωματέμπορος δεν είχε… μεγάλες  απαιτήσεις! Με 1.500 ευρώ ξεφορτωνόταν το «εμπόρευμα»! Το ραντεβού δόθηκε στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χρυσοχωρίου –Χρυσούπολης στην Καβάλα και, μόλις ο 34χρονος παρέλαβε τα προσημειωμένα χρήματα και παρέδωσε την κοπέλα, συνελήφθη. 
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες άλλες γυναίκες είχαν πέσει θύματά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook