Συγκλονίζει την κοινωνία του Βόλου η καταγγελία του γιου ηλικιωμένης, η οποία ξεψύχησε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Δρυμώνα Αλμυρού, λόγω βλάβης της ΔΕΗ και αφού έπαψε να λειτουργεί το μηχάνημα υποστήριξης του αναπνευστικού της.

Οι συνεχείς διακοπές της ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της Μαγνησίας, χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, στοίχισαν την ζωή στην ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πέθανε αβοήθητη, αφού, λόγω της διακοπής ρεύματος, έπαψε να λειτουργεί το μηχάνημα υποστήριξης του αναπνευστικού της.

Το απίστευτο, πέραν του γεγονότος ότι οι κάτοικοι πέριξ του Αλμυρού, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να καλέσουν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, αφού πότε υπάρχει ασθενοφόρο και πότε όχι, είναι το περιεχόμενο της ίδια της καταγγελίας του γιου της ηλικιωμένης, ο οποίος καταγγέλει ότι ενημέρωσαν άμεσα την ΔΕΗ Αλμυρού, ο υπάλληλος της οποίας επέδειξε την απίστευτη συμπεριφορά που θα ακούσετε και στο παρακάτω ηχητικό. Απίστευτη η συμπεριφορά και του προϊσταμένου της ΔΕΗ Αλμυρού, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιολόγησε τον υφιστάμενό του.