Στην διάθεση των φίλων του ΟΦΗ θα είναι από εδώ και στο εξής η θύρα 6 του γηπέδου της κρητικής ομάδας μετά και την συναίνεση που έδωσε και η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Στην σύσκεψη που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» αποφασίστηκε η θύρα 6 του γηπέδου να ανοίξει αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην θύρα 6 το Σάββατο θα τοποθετηθούν περίπου 500 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την Κρήτη μετά και από σχετικό αίτημα που έκανε προς την ΠΑΕ ΟΦΗ ο υπεύθυνος ασφαλείας του «Δικεφάλου του Βορρά» κ. Τονουσίδης, το οποίο έγινε δεκτό από την κρητική ΠΑΕ.

Στην θύρα 6 θα τοποθετηθεί ένα ειδικό πλέγμα ύψους 2 μέτρων και πλάτους 20 –πόντων καθώς η συγκεκριμένη θύρα βρίσκεται πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όπως διευκρινίστηκε πάντως η θύρα 6 θα χρησιμοποιηθεί κατ΄εξαίρεση για φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας μόνο για το ματς με τον ΠΑΟΚ και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ θα ανοίγει μόνο για να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της κρητικής ομάδας και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ θα τεθούν σε κυκλοφορία από την Τετάρτη το μεσημέρι και θα κοστίζουν 10 ευρώ στη θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4 και 5 και 20 στην θύρα 8.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook