Σύσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης πραγματοποιήθηκε με αντικείμενο την ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Σεφέρη από την παραλιακή προς στην Αλικαρνασσό.

Συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας κ. Θαν. Καρούντζος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με στελέχη του Δήμου και της Δημοτικής κοινότητας Αλικαρνασσού, επιτελείς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας Κρήτης και εκπρόσωποι του ΟΛΗ.

Ο κ. Καρούντζος, μετά από επικοινωνία που είχε με τον προϊστάμενο της ΕΥΠΕ/ΥΠΕΚΑ κ. Επ. Τολέρη, ενημέρωσε ότι έχει ήδη κατατεθεί η ΜΠΕ της παραλιακής λεωφόρου και των συνδέσεων της στην υπηρεσία του, η οποία εκτιμάται ότι θα εγκριθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Μετά την έγκριση της ΜΠΕ και σε συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και ΟΛΗ θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης της σύνδεσής της παραλιακής με την οδό Σεφέρη και της αποκατάστασης της επικοινωνίας της λεωφόρου με την Αλικαρνασσό.

Σε κοινή τους δήλωση οι κύριοι Θανάσης Καρούντζος και Γιάννης Κουράκης ανέφεραν ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα η διάνοιξη της οδού Σεφέρη από την παραλιακή λεωφόρο προς την Αλικαρνασσό, για τη αναβάθμιση της ποιότητας κυκλοφορίας στην περιοχή επιλύοντας ένα οξύ χρόνιο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook