Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ αναμένεται με ενδιαφέρον στους Παίδες, αφού στον 11ο όμιλο υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Χανιά και Ηράκλειο στη Μοναχή Ελιά.
Η Μικτή Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων μπορεί να έχει την τεράστια απώλεια του Πάτα, που βρίσκεται στο Μιλάνο για δοκιμή από την Κ-15 της Μίλαν, ωστόσο από την άλλη θα επανεμφανιστούν οι Κοντορινάκης και Λιάσκας.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μοναδική εκκρεμότητα τη συμμετοχή του Καραντωνάκη.
Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ε.Π.Σ. Χανίων:
Τους κόπους όλης της χρονιάς απέναντι στο Ηράκλειο παίζει η Μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Χανίων, στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων ΕΠΣ. 
Το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τελικός, αφού από το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί η πρωτιά του 11ου ομίλου.
Οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Χανίων έχουν τη διαφορά των 2 βαθμών από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και ακόμα και με ισοπαλία θα καταταγούν πρώτοι. 
Μοναδικός στόχος ωστόσο είναι η νίκη, με τους ενωσιακούς προπονητές, Γιάννη Μηνά και Βαγγέλη Πρόκο, να έχουν προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα ώστε να καλυφθεί και το μεγάλο κενό του αρχηγού, Νίκου Πάτα, που βρίσκεται στο Μιλάνο για δοκιμή από την ομάδα Under 15 της Μίλαν.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καραντωνάκη, ενώ στα ευχάριστα συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Κοντορινάκη και Λιάσκα, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικά η αποστολή της Μικτής Παίδων:
Κοντορινάκης Αλέξανδρος (Κρητικός Αστήρ), Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Ποσειδών Τσικαλαριών), Κορωνάκης Ιωάννης (Π.Σ.Ν. Χανιά), Λιάσκας Βασίλειος (Αρης Σούδας), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Καλανδράνης Σταύρος (Ηρακλής Νεροκούρου), Σκουλουδάκης Δημήτριος (Α.Ο. Χανιά), Ιερωνυμάκης Ιωάννης (Α.Ο. Χανιά), Καζάκος Μιλτιάδης (Αρης Σούφας), Κοκκινάκης Ιωάννης (Α.Ο. Χανιά), Αγναντής Αλέξανδρος (Πανακρωτηριακός), Μανιουδάκης Αναστάσιος (Ασπίδα), Ξηράκης Σαράντος (Νέοι Μινωταύρου), Καραντωνάκης Ζαχαρίας-Ραφαήλ (Πλατανιάς), Στεφανίδης Ηλίας (Αρης Σούδας), Στεφανίδης Νικόλαος (Π.Σ.Ν. Χανιά), Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνος (Α.Ο. Χανιά), Στρατινάκης Σταύρος (Π.Σ.Ν. Χανιά).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook