Δεκατέσσερα άρματα και εκατοντάδες καρναβαλιστές έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα συμμετοχή, ενώ μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πληρωμάτων στην μεγάλη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στο Καστέλλι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Η Καρναβαλική Επιτροπή έδωσε παράταση μίας ακόμη εβδομάδας, καθώς τις τελευταίες μέρες αυξήθηκε κατακόρυφα το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο κορυφαίο αυτό αποκριάτικο γεγονός. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες, οι οποίες είναι: 1) «Γάτος ο σπιρουνάτος» (1ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου) 2) «Ενώ εμείς κοιμόμασταν» (2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου) 3) «Όνειρο ζω… μη με ξυπνάτε» (3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου) 4) «Μαζί τα φάγαμε» (2ο Γυμνάσιο Κισάμου) 5) «Super Mario» (Ομάδα «Παλούκι Λουκ») 6) «Μην σκοτώνετε τα κουνούπια, άλλοι σας πίνουν το αίμα» (Ομάδα Ποταμίδας) 7) «Μπόλιγουντ» (Ομάδα Δραπανιά) 8) «Σπανιόλες και Ταυρομάχοι» (Ομάδα Πλατάνου) 9) «Άνοιξη» 10) «Τσάρλεστον και Γκάγκστερ» (Ομάδα «Πέρα βρέχει») 11) «Ελληνυδρείο» (Ομάδα «Πολυτεχνίτες – Κολένι») 12) «Σιλβέστερ και Τουίτυ» (Ομάδα ΟΑΕΔ) 13) «Γελωτοποιοί» (Ομάδα «Τσαχπινογαργαλιάρηδες») Το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει το θέμα του, ενώ θα συμμετάσχουν ακόμα και 3-4 ομάδες από την πόλη των Χανίων.

Να σημειωθεί ότι φέτος η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι μεθαύριο Παρασκευή στο τηλέφωνο 28223 – 40.222 (κ. Βίκυ Μαρακάκη), στο fax 28220 – 83.327, ή στο e-mail: [email protected]

Παράλληλα, η Καρναβαλική Επιτροπή καλεί όσους επιχειρηματίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά το «Κισαμίτικο Καρναβάλι 2012» να γίνουν χορηγοί στις εκδηλώσεις και με αυτό τον τρόπο να διαφημίσουν ευρέως την επιχείρηση τους.

1ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

Όσον αφορά το 1ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού, η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής έληξε την περασμένη Παρασκευή. Στο κυνήγι, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν 12 ομάδες.

Το κυνήγι θα είναι ολοήμερο, με ώρα έναρξης 9 π.μ. και λήξης το απόγευμα στο δημαρχείο Κισάμου με τη συμμετοχή των παιδιών που θα συμμετάσχουν σε παντομίμα. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Στο FACEBOOK

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από το FACEBOOK να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν «ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ» ενώ ανακοινώσεις και νέα για το φετινό καρναβάλι, αλλά και φωτογραφίες από προηγούμενα, θα βρουν στην σελίδα «ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook