Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το ενδεχόμενο ο Νίκος Αναστόπουλος να έχει στην διάθεση του για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ τον Μπόλζινταρ Μποντόρ.

Ο Ούγγρος μέσος που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη λόγω της διάτασης στους προσαγωγούς που υπέστη στο ματς με την Ξάνθη αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα και στην προπόνηση της Τετάρτης θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Αυτό δηλώνει και ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο σαϊτ της ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τραυματισμό του : «Είμαι πολύ καλύτερα. Οι ενοχλήσεις έχουν εξαφανισθεί, όμως πρέπει να είμαι προσεκτικός. Εχω αυξήσει σημαντικά την ένταση του ατομικού μου προγράμματος κάνοντας πολλά νοίγματα και σπριντ. Αύριο (σ.σ Τετάρτη) θα μιλήσω με το γιατρό της ομάδας μας και εφόσον μου δώσει την άδεια θα επιστρέψω στο κανονικό πρόγραμμα».

Το πρόγραμμα των παικτών του ΟΦΗ για την Τετάρτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα με την πρωινή προπόνηση να αφιερώνεται αποκλειστικά σε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και την απογευματινή σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.

Το βάρος στην πώληση των μετοχών

Για πάνω από πέντε ώρες συνεδρίασε την Τρίτη η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία συζήτησε για τα θέματα των προσφυγών που χρίζουν άμεσης λύσης με τις υποθέσεις των Μάουρερ, Γκέρμπερ, Μπερτίν και Μπαρκαουάν να βρίσκονται στη FIFA.

Ένα άλλο κομμάτι που απασχόλησε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ήταν ο περιορισμός της εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο , και η αγορά μετοχών για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η κίνηση στο θέμα αυτό είναι υποτονική σε μεγάλο βαθμό και για αυτό τον λόγω η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να διαθέσει κουπόνια μετοχών στο παιχνίδι του Σαββάτου για όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα θέματα που συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης :

«Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ και ασχολήθηκαν με οικονομικά θέματα και την οργάνωση του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

-Δεν θα επιτραπεί στο παιχνίδι του Σαββάτου σε κανέναν να εισέλθει στο γήπεδο εάν δεν έχει προμηθευτεί εισιτήριο.

Εως και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στους αγώνες της ομάδας μας εντός έδρας, θα είναι δεκτές κάρτες ελευθέρας της ΓΓΑ που έχουν εκδοθεί για τη περιόδο 2011-2012.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν που είναι κάτοχος κάρτας ελευθέρας ΓΓΑ άλλης χρονικής περιόδου.

-Η Δ.Ε. καλεί το φίλαθλο κόσμο να βοηθήσει στην αγορά των μετοχών που είναι στη διάθεση τους.

-Η Δ.Ε. ενημερώνει τους φίλους του ΟΦΗ, ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι στη διάθεση τους κουπόνια- μετοχές.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα διατίθενται κουπόνια τα οποία στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να τα ανταλλάξουν με μετοχές.

-Για το σκοπό αυτό το Σάββατο επιτροπές θα βρίσκονται στις εξέδρες με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν το φίλαθλο κόσμο στις μετοχές που θα θελήσει να αγοράσει.

-Σε όλες τις θύρες θα υπάρχουν τριμελείς επιτροπές για να διευκολύνουν την είσοδο των φιλάθλων. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούσουν στις υποδείξεις τους».

Στη μπουτίκ του ΟΦΗ την Τετάρτη, Παπουλής και Χ. Λόπεθ

Στην μπουτίκ του ΟΦΗ θα βρεθούν στις 6.30 το απόγευμα οι Φώτης Παπουλής και Χόρχε Λόπεθ προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα στους φιλάθλους του ΟΦΗ και να συζητήσουν μαζί τους.

Παράλληλα από την μπουτίκ του ΟΦΗ θα γίνει και κλήρωση μίας φανέλας του Χόρχε και μιας του Φώτη Παπουλή σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό που έτρεχε τις προηγούμενες ημέρες στην σελίδα του «Facebook» της μπουτίκ του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook