Κρέμονται από τις οροφές αυτοκινήτων που τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και νιώθουν την αδρεναλίνη τους να φτάνει στα ύψη αψηφώντας τον κίνδυνο στον οποίο θέτουν την ζωή τους.

Ο Carlos Vellazco, ο Hunter Perez, 18 ετών και οι δύο σκοτώθηκαν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο ενώ ο 19χρονος φίλος του Joshua Ritter οδηγούσε σαν τρελός το αυτοκίνητο σε δρόμο της Φλόριντα.

Οι νεαροί μάλιστα βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τους τις «μαγκιές» χωρίς να ξέρουν ότι θα είναι και η τελευταία φορά που θα τρέξουν με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Οι συγγενείς κατέρρευσαν στο δικαστήριο όταν είδαν  το επίμαχο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές των παιδιών τους, πριν το αυτοκίνητο αναποδογυρίσει και τυλιχθεί στις φλόγες.

«Εάν πεθάνω να θυμάστε πως ήταν ιδέα του Carlosαυτή» ακούγεται να λέει ένα από τα παιδιά ενώ ένας άλλος φωνάζει «Είναι παράλογο»!

Δευτερόλεπτα πριν το αμάξι ντελαπάρει ακούγεται μια φωνή απελπισίας να ουρλιάζει «Σταμάταααααααααα». Μετά τίποτα. Μόνο σκοτάδι.
\"\"
Οι άλλοι δύο επιβάτες ο 17χρονος Ryan Jenkins και ο 18χρονος Kenyanna Hawkins νοσηλεύτηκαν όπως και ο οδηγός Ritter. Όμως ο Ryan και ο Kenyanna δεν καταδικάστηκαν όπως έγινε στην περίπτωση του Ritter.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο λυπάμαι για αυτό που έγινε… Ζητώ συγγνώμη σε όλες τις οικογένειες και θα προσπαθήσω να κάνω ότι είναι δυνατό…» είπε με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο ο Ritter, ο οποίος καταδικάστηκε σε ένα χρόνο κατ’ οίκον περιορισμού και σε πέντε χρόνια παρακολούθησης συμπεριφοράς.

Η μητέρα ενός από τα παιδιά που πέθαναν, είπε κοιτώντας τον Ritter: «Δεν με ευχαριστεί που σε βλέπω να πονάς όμως εξαιτίας σου έφυγαν δύο νέα παιδιά από την ζωή. Εγώ για πάντα από σήμερα θα φοράω μαύρα… Το παιδί μου χάθηκε..»

\"\"\"\"



(newsbeast)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook