Την απάντησή της σε όσους την ήθελαν θύμα απόλυσης από τον Βαγγέλη Περρή έδωσε η Γιολάντα Διαμαντή, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έχει καμία σχέση με την απομάκρυνσή της από το Sfera.

Η Γιολάντα Διαμαντή έριξε το βάρος στις αποφάσεις της νέας διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού και όχι στην παρεξήγησή της με τον Βαγγέλη Περρή, καθώς όπως φαίνεται, οι δυο τους, όχι μόνο διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, αλλά βρέθηκαν μαζί και τηλεοπτικά στην εκπομπή «Όλα 12».

Ολόκληρη η δήλωση της Γιολάντας Διαμαντή:

«Επειδή, προφανώς από ενδιαφέρον για το οποίο ευχαριστώ θερμά, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζομαι ως θύμα απόλυσης εκ μέρους του Βαγγέλη Περρή, διευκρινίζω το προφανές για όσους μας γνωρίζουν, ότι δηλαδή ο Βαγγέλης δεν έχει καμία σχέση με την απομάκρυνση μου από το Sfera λόγω θέσης και σχέσης. Λόγω θέσης, γιατί την απόφαση την πήρε η ιδιοκτησία του σταθμού και λόγω σχέσης γιατί με τον Βαγγέλη δεν είμαστε απλώς συνεργάτες, αλλά συνδεόμαστε στενότατα σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο. Τα περί συμμετοχής του στην απόλυση μου διαψεύδονται τόσο από τα γεγονότα που συνέβησαν (φιλοξενία μου στο «Όλα 12» κ.λ.π) όσο και απ΄ αυτά που θα ακολουθήσουν. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας και τρέφω την ελπίδα ότι σύντομα θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός ώστε να επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του».