Τα νέα που διαρρέουν θέλουν το premium Α1 του Γερμανού κατασκευαστή να έχει και ανοικτή έκδοση, η οποία θα χρησιμοποιεί μαλακή υφασμάτινη οροφή.

Με το A1 η Audi θέλει να κερδίσει ένα σεβαστό μερίδιο στην κατηγορία των premium μικρών, και όπως όλα δείχνουν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για τα το επιτύχει. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται τόσο από τις υπόλοιπες εκδόσεις όπως το Sportback, το «ειδικό» A1 Quattro των 265 ίππων που δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει το μικρό μοντέλο, αλλά και από την πλατφόρμα του που θα μας δείξει τις περαιτέρω ικανότητες της με τη μορφή του Q1 crossover.

Η τελευταία είδηση όμως μας έρχεται από το γερμανικό ειδικό τύπου που θέλει την Audi να χρησιμοποιεί μαλακή υφασμάτινη οροφή για την ανοικτή έκδοση του Α1. Ο σχεδιασμός αναμένεται να θυμίζει το Fiat 500C, όμως δεν είναι γνωστό το πώς ακριβώς θα λειτουργεί, αφού η μορφή δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη. Το σημαντικό είναι ότι εάν η Audi ακολουθήσει αυτή τη λογική στο μικρό μοντέλο της, τόσο το κόστος εξέλιξης της οροφής θα παραμείνει χαμηλό, όσο και η στιβαρότητα του αμαξώματος θα κινείται σε υψηλό επίπεδο.

\"\"
Το ανοικτό Audi A1 είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί μαλακή υφασμάτινη οροφή στα πρότυπα του Fiat 500C (εδώ η κλειστή έκδοση).


(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook