Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, το Δ’ ΚΑΠΗ Αγίου Ιωάννη του Δήμου Χανίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσά του.

Ο παπά Μανώλης Τζατζάνης ευλόγησε την εκδήλωση, παρουσία της προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσας Χαριτάκη - Μακράκη, των δημοτικών συμβουλών Χανίων Μανώλη Μαυρεδάκη και Μανώλη Φραγκάκη, της προέδρου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Αμαλίας Μπασιά κ.α.

«Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των μέσων που διαθέτουμε, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας στέκει δίπλα στον άνθρωπο και ιδιαίτερα αυτόν που μας έχει περισσότερο ανάγκη» δήλωσε η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ. Και συνέχισε:

«Εμπνευστής των δράσεων του ΔΟΚΟΙΠΠ είναι ο Δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος νοιάζεται για το μέλλον αυτού του τόπου, του Δήμου μας, και τους ανθρώπους του».

Η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κοινωνική λειτουργός Γεωργία Μυλωνάκη, η νοσηλεύτρια Αγγελική Μποτίνη, η Στέλλα Καλογεράκη, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Κλινάκης, οι κυρίες που αγκαλιάζουν το ΚΑΠΗ με αγάπη, οργάνωσαν ένα υπέροχο γευστικό απόγευμα με άφθονο φαγητό και ποτό και μουσική από τους Ανδρέα Μαστραντωνάκη και Γιάννη Κρασάκη.