Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Νέοι της Ε.Π.Σ. Χανίων δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο ενωσιακό πρωτάθλημα με νίκη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη Μικτή της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και κάτω από καταρρακτώδη βροχή οι δύο ομάδες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αλλά το θέαμα ήταν \”φτωχό\” και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες.
Οι Νέοι των Χανίων είχαν τις περισσότερες φάσεις, δείχνοντας σαφώς καλύτερο πρόσωπο στο β\’ μέρος, ενώ το Ηράκλειο εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια στην άμυνα, παίρνοντας τη σημαντική νίκη και μαζί την πρωτιά στον 11ο όμιλο.

Φάσεις-γκολ

6\’ Σουτ του Τσίτα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

11\’ ΓΚΟΛ: Λάθος στην άμυνα των Χανίων, ο Χαλκιαδάκης το εκμεταλλεύεται και με πλασέ κάνει το 0-1.

23\’ Σουτ του Βρεττού άουτ.
37\’ Εντυπωσιακό \”ψαλιδάκι\” του Ντεντάκη μπλοκάρει ο Χανιωτάκης.
40\’ Φάουλ του Νικολακάκη κεφαλιά του Τσίτα μπλοκάρει ξανά ο Χανιωτάκης.
43\’ Πλασέ του Χαλκιαδάκη άουτ.
47\’ Πάσα του Τσίτα, σουτ του Νικολακάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Χανιωτάκης.
58\’ Φάουλ του Φραγκιουδάκη κοντράρει στο \”τείχος\”, σουτ του Τζαγκαράκη άουτ.
78\’ Ο Σκανδαλάκης από κεφαλιά πάσα του Τσίτα βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χανιωτάκη αλλά… κολλάει στα νερά που υπήρχαν στην περιοχή και στη συνέχεια ούτε ο Τσίτας θα μπορέσει να σκοράρει.
80\’ Ο Τσίτας καθυστερεί αν και μόνος στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Καραταράκη που σουτάρει και αναγκάζει σε ασταθή απόκρουση τον Χανιωτάκη, με τον Σκανδαλάκη να σκοράρει σε κενή εστία αλλά να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ από τον β\’ βοηθό κ. Κωνσταντόπουλο.
Νέοι Ε.Π.Σ.Χ (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): Φραγκιαδάκης, Αμαξόπουλος (46\’ Βαϊγκούσης), Φραγκιουδάκης, Πατεράκης, Χαραλαμπάκης, Μαράκης, Ντεντάκης (73\’ Καραταράκης), Καζαντζής, Τσίτας, Τζαγκαράκης, Νικολακάκης (57\’ Σκανδαλάκης).
Νέοι Ε.Π.Σ.Η (Θοδωρής Μαρταβατζής): Χανιωτάκης Χουρδάκης, Σπηλιωτάκης, Καρβελάς, Κουράκης, Ξημεράκης (83\’ Μπιτσακάκης), Τσομπανάκης, Χρηστάκης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Βαρούχας (65\’ Κυπριωτάκης).
epshanion.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook