Με διπλή προπόνηση που έγινε πρωί και απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Εργοτέλη για την κρίσιμη και συνάμα δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί για την κρητική ομάδα την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ουσιαστικά ένα «φροντιστήριο» από τον Νίκο Καραγεωργίου προς τους παίκτες του σχετικά με την λειτουργία της αμυντικής και της επιθετικής γραμμής.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε στους παίκτες του ότι δεν είναι δυσαρεστημένος από την προσπάθεια τους αλλά χρειάζεται να υπάρξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και στους δύο τομείς προκειμένου η ομάδα μέσα από μια δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να μην μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης μαζί με το γιό του Δημήτρη αλλά και τον γενικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Ράλλη με τον «ισχυρό» άνδρα του Εργοτέλη να παρακολουθεί διακριτικά την προπόνηση αλλά να μην μιλάει στους ποδοσφαιριστές του κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει σε μια από τις επόμενες προπονήσεις.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook