Με στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, η ομάδα κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων αναχωρεί την Τετάρτη (8/2) το βράδυ για την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο χειμερινό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή (10/2) έως και την Κυριακή (12/2) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας. 

Την αποστολή του Χανιώτικου Ομίλου αποτελούν είκοσι αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με το ερώτημα να είναι το πώς θα παρουσιαστούν στην 50άρα πισίνα όταν όλη τους η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε σε διαστάσεις 25άρας. 

Αυτή η ανησυχία είναι και η μοναδική που απασχολεί τον προπονητή του Ν.Ο.Χ., Κώστα Τζιλιβάκη, ο οποίος τονίζει τα εξής: "Ύστερα από μια μακρά προετοιμασία, τα παιδιά είναι έτοιμα να πέσουν στο χειμερινό. Εκτιμήσεις δε μπορούμε να κάνουμε ούτε να προβλέψουμε ξεχωριστά για κάποιον αθλητή ή αθλήτρια. Το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούμε στην 50άρα πισίνα όταν όλη η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής πραγματοποιήθηκε σε 25άρα. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τρεις προπονήσεις σε 50άρα και ελπίζω τα παιδιά, αυτή η μίνι προετοιμασία να τα βοηθήσει. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά ξαναλέω, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αυτή τη στιγμή καθώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά στην 50άρα".

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων που αναχωρεί με προσδοκίες για ό,τι καλύτερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι η εξής: Βαγγέλης Ντουσάκης, Μανόλης Κτενιαδάκης, Μανόλης Τρουλάκης, Νίκος Τρουλλινός, Θανάσης Κάχρης, Στέλιος Μαρακάκης, Αλέξανδρος Πιταροκοίλης, Γιώργος Στόιτσος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Μανόλης Βομβολάκης/Χαλκιαδάκης, Άννα Ντουντουνάκη, Ιωάννα Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη, Μαράνια Λελάκη, Άννα Αποστολάκη, Ροζάννα Λαμπαρδάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Βερονίκη Ντουσάκη, Κατερίνα Φωκά, Κατερίνα Καβαλιεράκη.


Λευτέρης Αντωνακάκης


nox.gr