Νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 8 ως 13 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 6 βαθμούς.

Μέτριοι και στα δυτικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

Χανιά
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 10/2, προβλέπεται βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 10/2, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο
Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 10/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Συννεφιά προβλέπεται και για τον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς  βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 10/2, θα υπάρχουν νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook