Οι Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr και η Candice Swanepoel είναι τρεις από τις ωραιότερες γυναίκες που περπατούν στις πασαρέλες της Victoria’s Secret – και όχι μόνο.

Όμως πριν μεταμορφωθούν στις θεές της πασαρέλας και των editorial μόδας, στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή, τα κορίτσια μοιάζουν με κορίτσια της διπλανής πόρτας. Αν και λίγο πιο φωτογενή…

Για του λόγου το αληθές, υπάρχουν και μερικές Polaroid φωτογραφίες που το αποδεικνύουν. Τις τράβηξε ο Douglas Perrett, υπεύθυνος casting πολλών επιδείξεων μόδας. Ήταν σε ανύποπτο χρόνο, όταν εκείνες έκαναν τα πρώτα τους δειλά βήματα στα catwalks.

\"\"
Rosie Huntington-Whiteley

Πέρα από το ότι μιλάμε για Polaroids (που έχουν και μια συλλεκτική αξία, από μόνες τους), το κοινό τους είναι ότι τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το βιβλίο του Douglas Perrett ονομάζεται «Wild Things» και δεν περιορίζεται στους «Αγγέλους» της Victoria Secret – περιλαμβάνει και ορισμένα από τα ομορφότερα κορίτσια του σύγχρονου modeling.

\"\"
Miranda Kerr

«Το Wild Things είναι το hash tag που χρησιμοποιούμε στο twitter για κάθε νέο μοντέλο που χρησιμοποιούμε στις επιδείξεις. Εκεί πρωτοπαρουσιάζονται όλα τα νέα πρόσωπα που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης» εξηγεί ο Perrett στην Vogue.

\"\"
Arizona Muse

«Το συγκεκριμένο βιβλίο περιλαμβάνει τις αγαπημένες μου φωτογραφίες από το 2000 έως το 2010. Οι Polaroids είναι λίγο παλιομοδίτικες. Τώρα τα πάντα είναι ψηφιακά, αλλά όχι τόσο ωραία στο μάτι…».

\"\"
Kendra Spears

Αναρωτιέστε ποιά έκανε την καλύτερη εντύπωση στον Perrett, στην πρώτη τους συνάντηση;

«Θυμάμαι κάθε πρόσωπο που γνωρίζω. Έχω… ‘άδεια να κοιτάζω’. Εκτιμώ κάθε τινέιτζερ που βρίσκει το χρόνο για να με δει. Κάνουν τη διαφορά με το που θα ανοίξουν την πόρτα και θα με ρωτήσουν ‘εδώ είναι το casting;’ Οι πιο σημαντικές από τις κοπέλες του Wild Things για μένα, είναι εκείνες που έχουν ξεχαστεί, εκείνες που δεν κραστάνε πάνω από μια σεζόν στις Εβδομάδες Μόδας. Κοιτάζει τις Polaroid μου κι αναρωτιέμαι: ‘Τί να κάνει η Autumn;’ ή ‘άραγε τέλειωσε η Carol το σχολείο;».

\"\"
Joan Smalls


Η Joan Smalls, για παράδειγμα, ήταν εκεί γύρω ‘για πάντα’ και η πρόσφατη επιτυχία της εξέπληξε ευχάριστα τον Perrett.

«Όταν γνωρίζω κάποια, ψάχνω προσωπικότητα, μια σύνδεση με την κάμερα και με εμένα» εξηγεί.

\"\"
Coco Rocha

Το βιβλίο του κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων την Τετάρτη 8/2.

\"\"
Candice Swanepoel

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook