Ένα όμορφο χρώμα μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση ή να γίνει η τελευταία, καθοριστική πινελιά του look μου. Πλέον τα χρώματα βερνικιών και οι τάσεις μπερδεύονται και δεν υπάρχουν «πρέπει». Απλά επιλέγεις ανάλογα με το στίγμα που θέλεις να δώσεις και βέβαια με τη ιδιοσυγκρασία σου.

Αυτές είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις:

 Νέα άφιξη: Heavy metal
Σην πασαρέλα Missoni είδα μια πιο ροκ εκδοχή που μπορεί να ταιριάξει όμορφα και με το βραδινό σας φόρεμα. Πρόκειται για ένα μεταλλικό χρώμα-καθρέφτη. Δοκιμάστε το. Έχει ενδιαφέρον και είναι κάτι διαφορετικό.

 \"\"

\"\"

Οι παλ αποχρώσεις
Φέτος τις είδαμε ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Γλύκα ροζ και φιστικί στολίζουν τα δάχτυλα μας κάνοντας το δικό τους statement. Εμένα μου αρέσουν πολύ και είναι ωραίο να τα συνδυάζεις και πιο αναπάντεχες αποχρώσεις στα ρούχα παίζοντας με τις αντιθέσεις.

 \"\"
Chanel

\"\"

Black nails
Συνεχίζουν! Παίζουν σε σκούρο μπλε και σε all time classic μαύρο. Το πιο τέλειο χρώμα που δοκίμασα πρόσφατα ήταν η απόχρωση Chocolate από τη σειρά Pure Color της Estée Lauder. Απλώνεται πολύ εύκολα, έχει λαμπερό αποτέλεσμα και κρατάει πολύ.

 \"\"
Rodarte

Έχετε 5-7 λεπτά; Αυτό είναι το δικό μου γρήγορο μανικιούρ:

Tα παρακάτω tips προϋποθέτουν ότι είστε ντυμένη και έχετε τα κλειδιά και έξω από την τσάντα σας.

1. Αφαιρείτε με το ασετόν κάθε ίχνος παλιού βερνικιού.

2. Με τη λίμα διορθώνετε έστω στο ελάχιστο το σχήμα τους.

3. Απλώνετε λίγες σταγόνες από λεμόνι. Θα δείξουν άμεσα πολύ καθαρά και λευκά.

4. Επιλέγετε μια ανοιχτή απόχρωση βερνικιού που συγχωρεί λάθη. Απλώνετε πρώτα τη βάση και στη συνέχεια δύο στρώσεις και μετά το top coat.

5. Είστε έτοιμη! Ρίξτε λίγο αέρα από το σεσουάρ σας (στο ζεστό). Διαφορετικά, προσοχή για λίγη ώρα τα νύχια σας. Εάν μπείτε σε αυτοκίνητο ακόμα καλύτερα. Το air condition μπορεί να γίνει αέρας για γρήγορο στέγνωμα!

(jenny)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook