Σε διαμαρτυρία κατά των βάρβαρων μέτρων που περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο και καταδίκη της δανειακής σύμβασης που ετοιμάζονται να εγκρίνουν και να επιβάλλουν ο δοτός πρωθυπουργός και ανάξιοι πολιτικοί αρχηγοί της τρικομματικής συγκυβέρνησης εξελίχθηκε η συγκέντρωση των ΠΟΛΙΤΩΝ κατά του ΧΡΕΟΥΣ στα Δειλινά.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί με στόχο την ενημέρωση για το χαράτσι της ΔΕΗ και τη συγκρότηση επιτροπής πολιτών στην περιοχή. Πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Στυλιανό των Δειλινών και παρευρέθηκαν εκτός από τους ΠΟΛΙΤΕΣ κατά του ΧΡΕΟΥΣ, ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Όσοι πήραν το λόγο τόνισαν ότι η λαιμητόμος που επιχειρεί το νέο Μνημόνιο απέναντι στους μισθούς, τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, τις συλλογικές συμβάσεις, τα επιδόματα ανέργων, τις κοινωνικές δαπάνες, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τα αποθεματικά των ταμείων δεν θα περάσει.

Οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει το επόμενο βήμα που θα εδραιώσει ένα συνολικό κίνημα αντίστασης, ανυπακοής και αλληλεγγύης και θα επιβάλλει την απομάκρυνση των τροϊκανών και της ντόπιας κυβέρνησης που έχουν εγκαθιδρύσει.

Όλοι οι παριστάμενοι έδωσαν ραντεβού στο αυριανό μεγάλο συλλαλητήριο στις 6:30 το απόγευμα στην Πλ. Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook