Νεφώσεις και στροφή των ανέμων σε νοτιάδες περιμένουμε το Σάββατο11 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 8 ως 13 βαθμούς, αλλά στις βόρειες παραλιακές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 10 βαθμούς.

Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

Χανιά
Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο σήμερα το βράδυ, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το βράδυ, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν πάνω από τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ανατολικούς ανέμους έντασης μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 11/2, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

(meteo.gr)