Μαροκινός με ειδικότητα στην αρπαγή τσαντών από ανυποψίαστες γυναίκες συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Τροχαίας Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος την περασμένη Τετάρτη, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν 33χρονη γυναίκα, της άρπαξε την τσάντα και εξαφανίστηκε.

Η 33χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 37χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα.

Από την έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι, ο 37χρονος είχε διαπράξει τις εξής κλοπές:

•στις 08-01-2012 στα Χανιά, αφαίρεσε από 23χρονη , την τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, αξίας 720 ευρώ και

•επίσης, την ίδια μέρα αφαίρεσε από 25χρονη υπήκοο Ουζμπεκιστάν, την τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 270 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook