Η έκδοση SW, η οποία πραγματοποιεί τη δημόσια εμφάνισή της στην Έκθεση της Γενεύης, συμπληρώνει τη γκάμα του μικρομεσαίου Cruze μαζί στις 4θυρες και χάτσμπακ παραλλαγές του μοντέλου.                                           

Η γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου της Chevrolet συμπληρώνεται πλέον με το τρίτο μέλος της, το οποίο δεν είναι άλλο φυσικά από την πρακτικότερη και πιο οικογενειακή σε χαρακτήρα έκδοση SW. Σχεδιαστικά, οι όποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα 4θυρα και χάτσμπακ αδέλφια του εντοπίζονται φυσικά στο πίσω μέρος, όπου οι σχεδιαστές της εταιρείας υιοθετούν λιτές γραμμές, οι οποίες δημιουργούν χάρη στην έντονη κυρτότητά τους, ένα αρκετά αρμονικό σύνολο. Από εκεί και πέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, το Cruze SW διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος σε σύγκριση με τα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας, καθώς το συνολικό του μήκος ανέρχεται στα 4.678 χλστ., έναντι 4.510 χλστ. της 5θυρης έκδοσης και 4,597 μ. της σεντάν. Στις υπόλοιπες διαστάσεις, η Chevrolet δεν ανακοινώνει τυχόν διαφοροποιήσεις.

\"http://www.4troxoi.gr/files/Image/0000888_WORLD_NEWS/ChevroletCruzeSW.jpg\"

Στο εσωτερικό, παρά την απουσία φωτογραφικών ή άλλων… αποδείξεων, οι σχεδιαστές φαίνεται να διατήρησαν τη γνώριμα προσεγμένη εικόνα, με τις βασικές διαφορές, πέραν εκείνων που αφορούν στο αναβαθμισμένο φινίρισμα των πλαστικών επιφανειών, να εντοπίζονται αποκλειστικά στο διαμέρισμα του χώρου φόρτωσης. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η χωρητικότητα του κυμαίνεται από τα 500 έως και τα 1.500 λίτρα, ανάλογα με τη διάταξη των πίσω καθισμάτων. Σε ότι αφορά στα κινητήρια σύνολα που το κινούν, δεν αναμένονται διαφορές σε σύγκριση με τα υπόλοιπα διαθέσιμα μοντέλα της οικογένειας Cruze. Ανάμεσα στα κινητήρια, πάντως, σύνολα που θα φιλοξενούνται κάτω από το εμπρός καπό του Cruze SW θα είναι και ο πετρελαιοκινητήρας VCDi των 1,7 λίτρων της GM, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του εν λόγω κινητήρα θα είναι μόλις 119 gr/χλμ.


(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook