Ένα εφιαλτικό τριήμερο πέρασε μια  22χρονη Ρουμάνα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας στα χέρια ενός 42χρονου συμπατριώτη της και δύο Αλβανών ηλικίας 29 και 20 χρόνων, οι οποίοι την απειλούσαν με όπλα ότι θα σκοτώσουν την ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της για να την εξαναγκάσουν να εκδίδεται για λογαριασμό τους!

Η  έντονη ψυχολογική βία που ασκούσαν οι επίδοξοι σωματέμποροι στη νεαρή κοπέλα, λειτούργησε εντελώς αντίθετα από ό,τι περίμεναν. Μην αντέχοντας να ζει υπό το καθεστώς τρόμου, αλλά και χωρίς να είναι διατεθειμένη να γίνει αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, η νεαρή Ρουμάνα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας και διηγήθηκε τι περνούσε.

Αμέσως  στήθηκε επιχείρηση με την ενίσχυση ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. για να παγιδευτούν οι δράστες. Η 22χρονη συναντήθηκε μαζί τους σε ένα καφενείο στον Άραξο και, όταν εκείνοι άρχισαν πάλι να την απειλούν, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.

Ο 20χρονος Αλβανός και ο 42χρονος Ρουμάνος συνελήφθησαν στο καφενείο, ενώ ο 29χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με κατηγορίες για σωματεμπορία, οπλοκατοχή, απειλή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook