Από Playmate, μοντέλο. Από μοντέλο παρουσιάστρια. Και τώρα από παρουσιάστρια σχεδιάστρια μόδας. Ο λόγος για τη σούπερ σέξι Βάσω Κολλιδά, Playmate του 2006, η οποία ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της και να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

\"\"

Η συλλογή θα λέγεται V Irish και θα περιέχει ρούχα απλά και καθημερινά σε έντονα χρώματα αλλά και κοσμήματα από ιδιαίτερα υλικά όπως το πλέξιγκλας. «Βρήκα την κατάλληλη στιγμή, εφόσον τώρα δεν έχω πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπαθώ να βρω ιδέες οι οποίες δεν θα έχουν μεγάλο κόστος, σε κάτι το οποίο με ενδιαφέρει και έχει να κάνει με γυναίκες.» είπε στην Espresso η Βάσω Κολλιδά και διευκρίνισε: «Ποτέ δεν ντυνόμουν ακριβά και αυτή η λογική θα υπάρχει στη σειρά την οποία ετοιμάζω. Ρούχα και αξεσουάρ καθημερινά, απλά και προσιτά, με στιλ και καλή ποιότητα που θα μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να τα συνδυάζει όλο το 24ωρο».

\"\"

\"\"

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αναρωτηθούν αν τα συγκεκριμένα ρούχα που έχει εμπνευστεί η εκρηκτική καλλονή θα μετατρέπουν την κάθε γυναίκα που θα τα επιλέγει σε κάτι…ανάλογο!

\"\"

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook