Όσο ιδιότροπος και σπαστικός και αν ήταν πολλές φορές ο Hugh Laurie υποδυόμενος τον Dr House, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δημιούργησε ένα τρομερά φανατικό κοινό. Το ίδιο κοινό που τώρα τα έχει βάψει μαύρα με την ανακοίνωση του FOX ότι η τρέχουσα 8η σεζόν θα είναι και η τελευταία για την σειρά.

Και μιας και είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι δεν θα κοιτάξουμε το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούμε ποτέ House M.D. Αλλά θα εστιάσουμε στο legacy που αφήνει πίσω της αυτή η σειρά. Και πιο συγκεκριμένα στις γυναίκες.

Κατά σειρά σεξουαλικότητας παρακαλώ…

Κατηγορία \”Αυτό που θέλουν οι άντρες\”

Olivia Wilde

Πάνε δύο χρόνια σχεδόν από τότε που βρέθηκε το εξώφυλλο του ιταλικού MAX στο γραφείο μου. Από τότε αυτό το όνομα δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό μου. Αλλά δεν με άφησε και η ίδια η Wilde να την ξεχάσω. House M.D., Tron: Legacy, Cowboys & Aliens και κυρίως πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Μην απορείς γιατί. Είναι η μοναδική άλλωστε από τις γυναίκες εδώ πέρα που αξίζει να βάλουμε πολλές φωτογραφίες της.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Odette Yustman

Τα είπε και ο Γιώργος Φράγκου πριν καμιά δεκαριά ημέρες για το γιατρικό που έχει η sexy Odette. Είναι κρίμα και άδικο να τελειώνει η σειρά τη χρονιά που ανέλαβε η Odette να είναι η βοηθός του. Αλλά δεν ανησυχούμε καθόλου. Είναι σίγουρο ότι τώρα που βρήκε το δρόμο προς το γυμνό, δεν θα αργήσει να κανακάνει την εμφάνισή της.

 

\"\"

Paula Marshall

Την έχεις δει να πετάγεται σε πολλές σειρές. Californication, House MD, Veronica Mars, Out of Practice, Shark. Αν κάθε φορά που την έβλεπες έλεγες να ένα αξιοπρεπέστατο milf, τότε είσαι ένας από εμάς. Λαμπρή σκηνή στο Californication με την αξιολόγηση του σώματός της και την παράκληση για σεξ.

\"\"

Jennifer Morrison

Κλασικό παράδειγμα της ομορφούλας που προσπαθείς να ρίξεις από τότε που πηγαίνατε μαζί σχολείο. Μοιάζει πολύ με Βρετανίδα αλλά είναι πέρα για πέρα Αμερικανίδα. Έχει κάνει το πέρασμά της από το modeling και δεν αδικούμε τους model managers για αυτή τους την επιλογή. Με τον House στο βιογραφικό της, κλείνει μια χαρά δουλειές και εμφανίσεις από το 2010 που έφυγε από την σειρά.

\"\"

Amber Tamblyn

28 χρονών. Ηθοποιός και ποιήτρια. Κι αν τα ποιήματά της δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση στον κόσμο του θεάματος, κάθε της εμφάνιση σε σειρά δεν περνάει απαρατήρητη. Το 2004 είχε μάλιστα προταθεί για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy, αλλά από τότε φρόντισε πιο πολύ να εντυπωσιάζει τους άντρες από το να εντυπωσιάζει τους κριτικούς. 127 Hours, The Grudge 2, The Sisterhood of the Traveling Pants και άλλα πολλά στο παλμαρέ της.

\"\"

Κατηγορία \”Δεν το λες κακό\”

Anne Dudek

Κλασικότατη ξανθογκόμενα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών. Μικροί ρόλοι, περνάει και δεν ακουμπάει αλλά καλώς ή κακώς την έχει συναντήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές. Castle, House, Mad Men, Numb3rs, law & Order, How I met your Mother και ο κατάλογος είναι μακρύς.

\"\"

Zena Grey

Λαμπρή εκπρόσωπος της sexy γενιάς από κοκκινομάλλες. Ο Taub βλέπεις άφησε τη γυναίκα του στην έβδομη σεζόν για την πιτσιρίκα. Οι εμφανίσεις της πάντως σε ταινίες και σειρές είναι από μηδαμινές έως ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα να είναι πολύ αβέβαιο το μέλλον της 23χρονης στο χώρο. Δεν θα στεναχωρηθούμε και τρελά πάντως.

\"\"

Lisa Edelstein

Ο αιώνιος τηλεοπτικός μπελάς του House μιας και είναι η γιατρός που του την μπαίνει σε κάθε επεισόδιο.

\"\"

(oneman.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook