Όπως κάνουν πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι έτσι και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ οι Λέσχες Φίλων ΟΦΗ «Snakes» και «Κρήτες» εξέδωσαν ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στη σημαντική αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο κάλεσμα τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ παρακαλούν όσους φιλάθλους έχουν την δυνατότητα να μην χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους και να αγοράσουν εισιτήριο και κουπόνια μετοχών για να ενισχύσουν με αυτό τον τρόπο οικονομικά την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :

«Μετά από τέσσερα επιτυχεί αποτελέσματα η ομάδα μας δίνει ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να γεμίσουμε το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ για άλλη μια φορά και να δώσουμε βροντερό παρόν έτσι όπως εμείς γνωρίζουμε καλυτερα.
Αύριο θα στήσουμε για άλλη μια φορά το δικό μας πάρτι στις εξέδρες γι’αυτό δεν πρέπει να λείπει κανείς, δεν πρέπει να σταματήσουμε να ενισχύουμε και να υποστηρίζουμε την ομάδα της καρδιάς μας που μας κάνει υπερήφανους.
Υ.Γ. Παρακαλούμε τον φίλαθλο κόσμο όσοι μπορούν και θέλουν να μην κάνουν χρήση των εισιτηρίων διαρκείας και να αγοράσουν εισιτήρια και μετοχές της ομάδας μας.
Ο ΟΦΗ είναι δικός μας ας τον πάμε ακόμη πιο ψηλά, εκεί που θέλουμε όλοι οι ΟΜΙΛΗΤΕΣ.
Υ.Γ.2 Καλωσορίζουμε την συμπαθεί ομάδα του ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του στην Κρήτη και στο Ηράκλειο.
Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί…
Λέσχες Φίλων Ο.Φ.Η.
SNAKES -4- Heraklion Club
ΚΡΗΤΕΣ -4- Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook