Σαν από θαύμα σώθηκε άνδρας όταν οδηγώντας στις γαλλικές Άλπεις ένας βράχος 20 τόνων συνέθλιψε το αυτοκίνητό του… Όταν διασώστες έφθασαν στο σημείο του ατυχήματος, πίστευαν ότι ο οδηγός θα έχει γίνει κομμάτια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο βράχος είχε καταστρέψει το αμάξωμα του αυτοκινήτου σε τέτοιο σημείο ώστε να μην αναγνωρίζεται ούτε ο τύπος του. Μόλις κατάφεραν να σηκώσουν τον βράχο και να ξεκολλήσουν την πόρτα, ο 36χρονος οδηγός, Ludovic Masciave, διευθυντής πωλήσεων, βρέθηκε βαριά τραυματισμένος αλλά ολοζώντανος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τραυματισμένοι πνεύμονες, σπασμένα πλευρά, πολλαπλά τραύματα σε άλλα ζωτικά όργανα, κατεστραμμένοι τένοντες και σπασμένα νεύρα. Το δεξί του χέρι του ήταν τόσο τραυματισμένο που δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε το αριστερό. Ωστόσο, οι γιατροί αναφέρουν πως ο άνδρας όχι μόνο βγήκε ζωντανός αλλά θα θεραπευθεί και πλήρως σύντομα.
\"\"

Όπως ο ίδιος ο Ludovic Masciave περιγράφει στη Le Parisien: «Θυμάμαι το βάρος του βράχου… Οδηγούσα σιγά με ταχύτητα 40-50 χλμ./ώρα όταν ξαφνικά έγινε μια απίστευτη σύγκρουση που ανάγκασε το αυτοκίνητο να σταματήσει κι εγώ έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα διαπίστωσα ότι υπήρχε ένας τεράστιος βράχος πάνω στο αυτοκίνητό μου. Είχα κολλήσει ανάμεσα στον βράχο και στην πόρτα και το ταμπλό. Ο χώρος ήταν πολύ περιορισμένος, ελάχιστα εκατοστά υπήρχαν ελεύθερα. Ήμουν συμπιεσμένος… Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να σταματήσω τον πόνο. Όταν μπόρεσαν οι πυροσβέστες να ανοίξουν την πόρτα, ένιωσα φοβερή ανακούφιση από την απίστευτη πίεση που αισθανόμουν από το βάρος του βράχου. Με τράβηξαν έξω και με πήγαν στο νοσοκομείο. Είναι θαύμα. Είμαι ζωντανός. Αν και δεν πιστεύω, ήταν ένα θαύμα. Τώρα θα βλέπω διαφορετικά τη ζωή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook