Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών είχαν σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν για αύριο, Σαββάτο οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται τα ρήγματα στην ΚΟ καθώς την παραίτησή του από τη βουλευτική του έδρα υπέβαλε ο βουλευτής Αρτας, Παύλος Στασινός, μία μέρα μετά την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας και βουλευτή Ηλείας του Κινήματος, Γιάννη Κουτσούκου.

Την απόφασή της να μην ψηφίσει το νέο μνημόνιο γνωστοποίησε εξάλλου και η ανεξάρτητη βουλευτής (πρωην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Μιλένα Αποστολάκη, καθώς όπως αναφέρει σε δήλωσή της, είναι ανυπόστατο πλέον το επιχείρημα ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης αποτρέπει τη χρεοκοπία της χώρας.

Ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης δήλωσε, επίσης, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα.

Εκτός της παραίτησης του Γ.Μανώλη από τη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, έρχεται αντιμέτωπος και με τη διαφωνία επί των μέτρων που έχουν εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες ορισμένοι βουλευτές του κόμματος.

Μεταξύ αυτών, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος τόνισε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα, αλλά θα ψηφίσει το PSI.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook