Σε ανακοίνωση της η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στηρίζει τις παγκρήτιες κινητοποιήσεις εναντίον των νέων μέτρων αναφέροντας ότι:

\”Η λήψη μέτρων, που οδηγούν στην εξαθλίωση των εργαζομένων και ειδικότερα της μικρομεσαίας τάξης, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το νέο πακέτο μέτρων έδωσε ένα δυνατό κτύπημα στην ραχοκοκαλιά της χώρας που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και οι εργαζόμενοι σε αυτές, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Έπονται νέα μέτρα τον Ιούνιο και η συνταγή συνεχίζεται. Ως πότε θα συνεχισθεί ο κατήφορος;

Ήδη έχουν ξεκινήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στα μνημόνια και τις πολιτικές που μας οδήγησαν και συνεχίζουν να μας οδηγούς στην καταστροφή.

Η Ένωση μας, σε αυτό τον αγώνα στέκεται δίπλα στον απλό πολίτη και συμπορεύεται μαζί του. Όλοι μαζί ενωμένοι αγωνιζόμαστε για εργασία, αξιοπρέπεια και πάνω από όλα το δικαίωμα να ονειρευόμαστε, παραδίδοντας στα παιδιά μας μία χώρα για την οποία να είμαστε περήφανοι και όχι να ντρεπόμαστε.

Στηρίζουμε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τον σκοπό αυτό από τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης και καλούμε τα μέλη μας να μετάσχουν, μαζί με τους άλλους πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον της χώρας\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook