Επί ποδός βρίσκονται και σήμερα οι εργαζόμενοι ενόψει της ψηφοφορίας των μέτρων – σοκ στη Βουλή.

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ δίνουν σήμερα νέο αγωνιστικό ραντεβού στο Σύνταγμα στις 11.00 το πρωί, με κορύφωση το κεντρικό συλλαλητήριο της Κυριακής στις 17:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Ποιοι απεργούν

Στην απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), γεγονός που σημαίνει ότι τα πλοία θα παραμείνουν και σήμερα δεμένα.

Επίσης, η Αττική θα παραμείνει χωρίς αστικές συγκοινωνίες -πλην ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και αύριο το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, τα τρόλεϊ και ο Προαστιακός.

Το μόνο μέσο που θα κυκλοφορεί θα είναι ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ και σήμερα, θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων, τόσο στα τρένα όσο και στον Προαστιακό.

Συμμετοχή στο τριήμερο των κινητοποιήσεων δηλώνουν δάσκαλοι και καθηγητές.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει επίσης η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και το ΤΕΕ .

Σε λευκή απεργία στις επιμέρους υποχρεώσεις τους, όπως η επίδοση δικογραφιών και η φύλαξη γηπέδων, καλεί επίσης τα μέλη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία μάλιστα ζήτησε την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης των εκπροσώπων της τρόικας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook