Στο Αρεταίειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και θεατρική επιχειρηματίας ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να σπάσει τον μηρό του αριστερού της ποδιού.

Γύρω στις 21.00 το βράδυ η Μιμή Ντενίση ήταν έτοιμη να συναντήσει φιλικά της πρόσωπα για δείπνο, όταν συνέβη το ατύχημα έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας.

«Ήταν μια κακή στιγμή» επισημαίνει στο yupi.gr άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Μιμής Ντενίση και συνεχίζει: «Στο ραντεβού της θα πήγαινε με ένα αυτοκίνητο φίλων. Λίγο πριν ανοίξει την πόρτα για να επιβιβαστεί, ο οδηγός αντί για το φρένο πάτησε το γκάζι με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να βρεθεί στο έδαφος».

Στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής η Μιμή Ντενίση μπήκε στην αίθουσα χειρουργείου του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης της τοποθέτησαν λάμα στο πόδι.

Δίπλα της βρίσκεται συνεχώς η Ολυμπία Δουκάκις με την οποία επισφραγίζουν στο θεατρικό σανίδι την πολύχρονη φιλία τους, πρωταγωνιστώντας μαζί στο έργο του Άντριου Μπέργκμαν «Μαμά που πας;» που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Η Μιμή Ντενίση θα πάρει εξιτήριο σε τρεις ή τέσσερις μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τελικά, θα ματαιωθεί ή όχι, η προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου πρεμιέρα του έργου.

Πριν από ενάμιση χρόνο, τον Ιούνιο του 2010, η Μιμή Ντενίση είχε τραυματιστεί ξανά από αυτοκίνητο. Ήταν Τετάρτη 16 Ιουνίου όταν βγαίνοντας από το Island, όπου είχε παρευρεθεί στη δεξίωση για τη βάφτιση του γιου του Γιώργου Ντάβλα, έπεσε επάνω της ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε παρκαδόρος. Τότε της είχαν τοποθετήσει νάρθηκα στο πόδι για τρεις εβδομάδες.

Πηγή: Yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook