Μία 1η θέση, μία 2η και δύο 3ες ήταν ο απολογισμός για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σούδας στο 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις για τη νέα σεζόν, που διεξήχθη στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ο.Α. Σούδας:

Επιτυχημένη και ελπιδοφόρα αποδείχτηκε η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α.Σ. στο 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στο  Ηράκλειο το Σάββατο 28/2/2012 και συνεχίστηκε την Κυριακή 5/2/2012. Η αποκομιδή των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου ήταν μία 1η, μία 2η και δύο 3ες θέσεις.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αγόρια 16» ο Δημήτρης Σκαλιδάκης κατέλαβε την 1ή θέση νικώντας στον τελικό, όπου έφτασε μετά από τρεις νίκες τον Ανδρέα Περπυράκη του Ο.Α.Ρεθύμνου με σκορ 6/1, 6/0. Στα «Κορίτσια 12» η Ελευθερία Γκόγκου μετά από έναν BYE και τρεις νικηφόρους αγώνες έφτασε επίσης στον τελικό όπου αντιμετώπισε την Ευαγγελία Κοκκινάκη του Ο.Α.Χανίων από την οποία έχασε δύσκολα με σκορ 7/5, 6/3 κατακτώντας την 2η θέση. Στα «Κορίτσια 14» η Κωσταντίνα Γκόγκου κατέλαβε την 3ή θέση φτάνοντας στον ημιτελικό μετά από σε δύο νικηφόρους αγώνες, όπου ηττήθηκε από την Γιολένα Μαθιουδάκη του Ο.Α.Χανίων με σκορ 6/0, 6/3. Την 3η επίσης θέση στα «Αγόρια 12» κατέλαβε ο Γιώργος Βαρβεράκης ο οποίος επικρατώντας σε δύο αγώνες έφτασε στον ημιτελικό όπου αντιμετώπισε τον Πέτρο Αλεξάκη του Ο.Α.Χανίων από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 6/3, 6/2.

Εκτός από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες στο Ενωσιακό αυτό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και οι αθλητές του Ο.Α.Σ., Ιωάννης Κοκκινάκης, Ελευθέριος Βουλγαράκης, Νίκος Μπουρδαντωνάκης (μία νίκη) και Κατερίνα Ποντικάκη (έναν BYE και μία νίκη).

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες και προπονητές του Ο.Α.Σούδας.   

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook