Το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα αποτελέσει την \”έδρα\” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/2) με ώρα έναρξης τις 15.30. 


Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, λόγω της μη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Χανίων, θ’ αναγκαστεί να παίξει στην έδρα του αντιπάλου του τον συγκεκριμένο αγώνα παρότι βάσει προγράμματος ήταν να διεξαχθεί στα Χανιά, γεγονός που δυσκολεύει αφάνταστα το έργο της.

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι πάντως ούτως ή άλλως δύσκολη καθώς προέκυψαν και μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα, με συνέπεια να βρίσκονται στη διάθεση του κ. Βολτυράκη μόλις 9 παίκτες, καθώς για διάφορους λόγους δεν μπορούν να υπολογίζονται ο Χαριτάκης, ο Μπαριωτάκης και οι νεαρότεροι παίκτες όπως ο Φωκάς, ο Λειψάκης, ο Μαζοκοπάκης και ο Κουμής.


Σύμφωνα με τον προπονητή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES: \”Το έργο μας είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε στις έδρες των αντιπάλων μας, τη στιγμή που ούτως ή άλλως οι προπονήσεις μας είναι προβληματικές και με τον Πανιώνιο θα έχω στη διάθεσή μου μόλις 9 παίκτες. Τι να πω… Αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε, θα το πράξουμε. Θα επιδιώξουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτά τα προβλήματα μας έχουν γονατίσει, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά\”.


Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES που αναχωρεί το Σάββατο (11/2) το βράδυ ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα, είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Βιζυράκης, Μπατάκης, Δερμιτζάκης, Ντούλος, Αυγουστιανάκης και Σολανάκης.
Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κύριοι Κατσαρός και Μικεδάκης.  


nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook