Συννεφιασμένος με  μέτριους νότιους – νοτιανατολικούς ανέμους προβλέπεται ο καιρός για σήμερα στη Κρήτη ενώ νεφώσεις με βροχές περιμένουμε την Κυριακή.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 10 ως 13 βαθμούς, αλλά στις βόρειες παραλιακές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 10 βαθμούς.

Τοπικά ισχυροί άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό και στο Λιβυκό.

Ηράκλειο


Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 12/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.



Xανιά

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 12/2, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.


Ρέθυμνο

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 12/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.


Άγιος Νικόλαος

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 11 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν νότιοι με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή προβλέπεται μικρή αύξηση στη θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 12 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα σημειώσουν και αυτοί μικρή αύξηση φτάνοντας τα 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook