Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Ασφαλείας στα Γιαννιτσά της Πέλλας, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν μια 53χρονη γυναίκα που προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 52χρονο σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους!

Δράστιδα και θύμα είχαν έναν έντονο καυγά για άγνωστους λόγους, αλλά ξαφνικά η 53χρονη άρπαξε ένα μπουκάλι με βενζίνη, περιέλουσε με το περιεχόμενό του τον φίλο της και του έβαλε φωτιά! Οι φλόγες τύλιξαν τον άτυχο άνδρα και του προκάλεσαν εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα!

Το θύμα μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Όμως, η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στην Θεσσαλονίκη, όπου εισήχθη αμέσως στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και νοσηλεύεται σε καταστολή. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γιαννιτσά, αλλά δεν βρήκαν την 53χρονη που είχε εξαφανιστεί. Βρήκαν, όμως, μια καμένη κουβέρτα, ένα καμένο μπουφάν και ένα καμένο κινητό τηλέφωνο τα οποία ανήκουν στο θύμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook