Μία… ενδεκάδα γκολ έβαλε ο Α.Ο. Χανιά στο φιλικό για την προβολή και την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, που έγινε στη Μοναχή Ελιά, το Σάββατο το απόγευμα.
Τα κορίτσια του Μάνου Βεργανελάκη επικράτησαν 11-0 μία Μικτής ομάδας με κορίτσια από το Λύκειο Σούδας και τη γυναικεία ομάδα της Παλαιόχωρας.
Ο νεαρός τεχνικός μπορεί να ξεκούρασε αρκετές παίκτριες και να μην είχε στη διάθεσή του Καραμουσαδάκη, Μανωλίτση, Κασσωτάκη, Γιακουμάκη, Μαραγκουδάκη, Μπραουδάκη και Παπαντωνάκη, αλλά το νέο αίμα που χρησιμοποίησε είχε αρκετή όρεξη και διάθεση.
Τέσσερα γκολ έβαλε η Τρουλάκη (1-0, 4-0, 9-0 και 10-0), άλλα τόσα η Σαρρή (5-0, 7-0, 8-0 και 11-0), δύο η Γιαννούτσου (3-0 και 6-0) και ένα η Ιωαννίδου (2-0).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπερτάκης (Γιαννουλάκης Χρ.-Κεζέμπογλου).
Α.Ο. Χανιά (Μάνος Βεργανελάκης): Γκουζγκούνη, Νάνου, Νένκοβα, Μανιά, Μαυροματίδη, Γιαννούτσου, Ηρ. Περουλάκη, Κερδέλα, Τρουλάκη, Σαρρή, Ιωαννίδου.
Λύκειο Σούδας/Γυναίκες Παλαιόχωρας (Γιάννης Τσατσαρωνάκης-Μιχάλης Κυριακίδης): Φουντουλάκη, Σπ. Ζουριδάκη, Μ. Ζουριδάκη, Δαμουράκη, Χρ. Περουλάκη, Κουτουλάκη, Παντελάκη, Στεφανουδάκη, Καλαφάτη, Λαζάρου, Πέτρου. 
Έπαιξε και η Καλογρίδη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook