Στην ατυχία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο με τα δύο δοκάρια και τις χαμένες ευκαιρίες που είχε απέδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν μπήκε καλά στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άσκησε τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν έμπαινε κάποιο από τα δύο δοκάρια μπορούσε τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία.

Όσο για τον Λάζλο Μπόλονι δήλωσε ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ αλλά τόνισε ότι στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε τυχερή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών από την συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ :

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Αναστόπουλου επεσήμανε :

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως τα προβλήματα που έχει σαν ομάδα. Σαν εικόνα παιχνιδιού το ματς το χωρίζουμε σε δύο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε να μπούμε με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια του και με δύο σουτ να προηγηθεί με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε σωστά ασκήσαμε μια τρομερή πίεση στον ΠΑΟΚ και αν έμπαινε το γκολ σε ένα από τα δύο δοκάρια από εκεί και πέρα το ματς θα είχε άλλη μορφή. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο δεύτερο ημίχρονο. Ο στόχος μας δεν αλλάζει όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα θα είναι καλύτερο για εμάς. Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε άλλες φορές μας βγαίνει και άλλες φορές δεν μας βγαίνει . Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι το παλέψαμε και αν είμαστε και πιο τυχεροί και στα δοκάρια και στις φάσεις που κάναμε θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική βοήθησε πάρα πολύ και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν αρκετά νωθρός στο πρώτο μέρος :

«Σε ένα παιχνίδι μια ομάδα μπορεί να ξεκινήσει καλά και η άλλη όχι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έχουμε συνηθίσει . Αυτό συμβαίνει και δεν είναι πρόβλημα . Καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει καλά και τα 90 λεπτά ενός αγώνα. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως .έπρεπε να μπούμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και φαινόταν στο πρώτο μέρος ότι είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του με αποτέλεσμα να κυνηγάμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το ακριβώς αντίθετο./

«Είχαμε την τύχη με το μέρος στο δεύτερο μέρος»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε :

«Καταρχήν δεν ήρθαμε εδώ προσπαθώντας να μην χάσουμε το παιχνίδι. Το να μην χάσεις το παιχνίδι σημαίνει ότι και η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς με τους τρεις βαθμούς είμαστε πιο ευχαριστημένοι. Συνολικά βλέποντας τον αγώνα η νίκη είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα αλλά είδαμε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας είχαμε μεγάλη ωριμότητα στην κατοχή της μπάλας, βάλαμε δύο γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα. Ήταν φυσιολογικό ο ΟΦΗ να πάρει ρίσκο στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τίποτα να χάσει και δημιούργησε ισορροπία υπέρ του στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε σε κάποιο βαθμό την τεχνική μας στην κατοχή της μπάλας, πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι και παρόλο που και εμείς κάναμε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν μπορώ να μην αναλύσω το τι έφταιξε και δεχθήκαμε κάποιες καταστάσεις μπροστά στην εστία μας τα λάθη μας όμως νομίζω ήταν στο κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε τον ΟΦΗ τον αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω . Tο να κερδίσουμε μια ομάδα που είχε να χάσει τέσσερα ματς είναι κάτι που με κάνει περήφανο για το αποτέλεσμα και για τη νίκη» .

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και σε κάποιους παίκτες σχολιάζοντας την απόδοση του Σταφυλίδη, του Γιάννου και του Νιμανί :

«Πρέπει να μιλήσω για μερικά καινούργια πρόσωπα. Ο Σταφυλίδης αν και στην πραγματικότητα δεν είναι νέο πρόσωπο μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση γιατί έκανε κάποια φάουλ που ήταν σε δύσκολη ζώνη για την άμυνα αλλά θα μάθει στη συνέχεια γιατί είναι μόνο 18 ετών. Ο Γιάννου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι τακτικά βοήθησε την ομάδα ξέρω ότι είναι δύσκολο να βάζει δύο γκολ αλλά ήταν εκεί που έπρεπε να παίζει ο επιθετικός κορυφής. Για το καλό της ομάδας πρέπει να κάνω περισσότερη δουλειά στο τακτικό κομμάτι . Είμαι χαρούμενος και για τον Νιμανί δεν έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι , αλλά είμαι χαρούμενος ότι επέστρεψε σε ένα επίπεδο που μπορεί να παίξει».

Ο κ. Μπόλονι ευχαρίστησε και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την θερμή συμπαράσταση του στο ματς :

«Ευχάριστο στον κόσμο μας που ήρθε στο αεροδρόμιο και ήταν και δίπλα μας στο παιχνίδι . Η συγκέντρωση μας τώρα είναι στο παιχνίδι με την Ουντινέζε όπου πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook