Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 7 έως 13 βαθμούς και στα ορεινά από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό Πέλαγος αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Χανιά
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/2, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 5 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/2, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Άγιος Νικόλαος
Αίθριος θα είναι απόψε ο ουρανός και στον Άγιο Νικόλαο, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 19/2, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook