Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού, καθώς ήταν ανάμεσα στους τέσσερις ελαιουργούς που βρέθηκε ότι μόλυναν με απόβλητα (κατσίγαρους) το φράγμα της Φανερωμένης έξω από το Ηράκλειο.

Για την ακρίβεια, ο εισαγγελέας Ηρακλείου κ. Νίκος Μαρκάκης συνοδευόμενος από επόπτες δημόσιας υγείας και αστυνομικούς, προχώρησαν την Τετάρτη σε αυτοψία στο φράγμα, καθώς είχαν δεχτεί καταγγελία για νέα ρύπανση από ελαιουργεία στην περιοχή.

Ύστερα από έρευνα βρέθηκε ότι υπαίτιοι της μόλυνσης ήταν τέσσερις ελαιουργοί της περιοχής, από τους οποίους οι τρεις συνελήφθησαν ενώ για τον τέταρτο συνεχίζονται οι έρευνες. Σε βάρος του ωστόσο έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και καταβάλλεται προσπάθεια να εντοπιστεί προτού περάσει το αυτόφωρο.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες διαπιστώθηκε ότι ήταν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού.Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος, επρόκειτο να συνοδεύσει το κλιμάκιο που θα διενεργούσε τους ελέγχους.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Πέμπτη στο αυτόφωρο τριμελές ωστόσο η υπόθεση, ύστερα από αναβολή, θα εκδικαστεί αύριο Παρασκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook