Συνεχίζονται οι παράπλευρες πολιτικές απώλειες για το Μνημόνιο. Μετά από σειρά παραιτήσεων υπουργών και υφυπουργών από την κυβέρνηση, καθώς και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Ολομέλεια την παραίτησή του υπέβαλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Νίκος Λέγκας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, ο κ. Λέγκας θα αντικατασταθεί από τον Θεόδωρο Σκρέκα.

Την ίδια ώρα, αρκετοί άλλοι βουλευτές της ΝΔ έχουν δηλώσει ότι προτίθεται να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα, παρά το θέμα κομματικής πειθαρχίας που έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Μεταξύ αυτών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, ο τομεάρχης Εσωτερικών Χρήστος Ζώης και ο τομεάρχης Αμυνας Μαργαρίτης Τζίμας.

Επίσης οι βουλευτές: Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα, Παναγιώτης Μελάς, Σπύρος Γαληνός, Δημήτρης Σταμάτης, Κώστας Παπασιώζος, Γιώργος Βαγιωνάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Δ.Δερμετζόπουλος, Γιώργος Βλάχος και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Στις ομιλίες τους ενώπιον της ΚΟ το Σάββατο αρκετοί ακόμα βουλευτές εξέφρασαν προβληματισμό για τα μέτρα, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα εν όψει της ψηφοφορίας της Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook