Επιτακτική ανάγκη ήταν η νίκη για τον Μινώταυρο απέναντι στις Ασίτες, με τους ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παπαδάκη να αντιλαμβάνονται στο έπακρο την κρισιμότητα του παιχνιδιού και να επικρατούν με 4-2, για την 13η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.
Η χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι με τον αγέραστο Καράκη να ταλαιπωρεί αρκετά την αριστερή πλευρά της άμυνας των φιλοξενούμενων και να δημιουργεί αρκετά ρήγματα.
Στην πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 12\’ μετά από κόρνερ του Βαρδάκη, κεφαλιά του Τζαγκαράκη και εξαιρετικό γυριστό σουτ του προωθημένου Δημητρογιαννάκη.
Το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου αφού οι Ψαράκης (16\’ και 26\’), Οικονομάκης (22\’), Μεταξάκης και Κοζορώνης (45\’) δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Στην επανάληψη οι Ασίτες μπήκαν πιο δυναμικά αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μεταξάκη στο 56\’, για να έρθει αντίθετα το 2-0 για τον Μινώταυρο στο 63\’ από εξαιρετική σέντρα του Καράκη και πλασέ του Μιχάκη.
Η Ένωση μείωσε στο 71\’ με πλασέ του Σταυρακάκη, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας, αλλά πριν περάσει ένα ολόκληρο λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 μετά από μπαλιά του Καλαϊτζάκη και \”τσίμπημα\” της μπάλας από τον Μιχάκη, με τον Χαραλαμπάκη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης.
Στο 93\’ οι Ασίτες μείωσαν ξανά όταν από φάουλ του Αντωνακάκη και κεφαλιά του Οικονομάκη, ο Μεταξάκης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.
Αλλά και πάλι στην επόμενη φάση (94\’) ο σύλλογος των Μουρνιών πέτυχε γκολ με κεφαλιά του Θάνου μετά από σέντρα του Καβρουλάκη, με τον 28χρονο μέσο να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή και να πανηγυρίζει και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας.
Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Αρχοντάκης, Γαλανάκης, Βαρδάκης (67\’ λ.τ. Καβρουλάκης), Πατεράκης, Δημητρογιαννάκης, Κοκολάκης, Τζαγκαράκης, Καλαϊτζάκης, Καράκης, Ψαράκης (90\’ Γκούντελος), Μιχάκης (84\’ Θάνος).
Ασίτες (Δαυίδ Φραγκιαδάκης): Χαραλαμπάκης, Ιατράκης (46\’ Σταυρακάκης), Μπαμπουλάκης (35\’ Δομάζος), Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Γ. Ρουμπάκης, Τσερεβελάκης, Μεταξάκης, Ανδρεαδάκης (67\’ Μιχελιδάκης), Κοζορώνης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook