Με επιστολή που κοινοποίησε και στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην Δήμαρχος του δήμου Λάμπης Γιάννης Ταταράκης γνωστοποιεί την παραίτησή του απο τη Κεντρική Επιτροπή, αλλά και από απλό μέλος, της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Αιτία της παραιτήσεώς του η αναγγελθείσα υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από την Ντόρα Μπακογιάννη. Αναλυτικά η επιστολή:

Κυρία Πρόεδρε με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω την απογοήτευση και αντίθεση μου σχετικά με τις θέσεις και την τακτική που ακολουθεί εδώ και καιρό το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πολύ περισσότερο δε τώρα με την ψήφιση των νέων αντιλαϊκών, απάνθρωπων και εξοντωτικών νέων μνημονιακών μέτρων από του βουλευτές του κόμματος και εσάς προσωπικά.

Η ψήφιση των συγκεκριμένων μέτρων:
1. Θα προκαλέσουν την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και κυρίως των ασθενέστερων τάξεων

2. Θα αποτελέσουν εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας βάση του Αγγλικού Δικαίου

3. Δεν αξιοποιεί τα χρήματα από τη δανειακή σύμβαση προς ανάπτυξη και όφελος του Ελληνικού λαού, αλλά μόνο για αποπληρωμή τόκων και τέλος

4.Δεν θα είναι το τελευταίο οδυνηρό χτύπημα για την κοινωνία, μιας και μετά από λίγους μήνες θα απαιτηθούν και νέες θυσίες όπως μάλιστα προβλέπεται από την ίδια την δανειακή σύμβαση.

Κυρία πρόεδρε το ψευδοδίλλημα δανειακή σύμβαση ή χρεοκοπία δεν ισχύει διότι είμαστε ήδη σε κατάσταση χρεοκοπίας και με την ψήφο τη δική σας θεωρώ ότι δεν μπαίνει σε προτεραιότητα η εξασφάλιση και το συμφέρον των Ελλήνων αλλά τα συμφέροντα των δανειστών μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους παραιτούμαι από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και από μέλος τους κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook