Δεν τα κατάφερε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων να ξεπεράσει προβλήματα, ταλαιπωρία και Πανιώνιο, γνωρίζοντας την ήττα στη Νέα Σμύρνη με 11-5, για την 13η αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΝΟΧ και οι δηλώσεις του Μάκη Βολτυράκη (nox.gr):
Οι περιορισμένες επιλογές σε παίκτες και τα λάθη που υπήρξαν από τη διαιτησία, επέφεραν στον Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES την ήττα με σκορ 11-5 από τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη παρότι αποτελούνταν από μόλις 9 παίκτες και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ως «έδρα» της το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, παρουσίασε μία πολύ φιλότιμη εικόνα, διεκδικώντας επί ίσοις όροις το θετικό αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη λήξη του 3ου 8λεπτου, το παιχνίδι ήταν «ανοικτό», με τον Πανιώνιο να έχει μεν το προβάδισμα με 7-5 αλλά τα Χανιά να πιέζουν για να ισοφαρίσουν. Ωστόσο, στο 4ο και τελευταίο 8λεπτο, ο Πανιώνιος με επί μέρους σκορ 4-1, πανηγύρισε τη νίκη με 11-5.
Σύμφωνα με τον Μάκη Βολτυράκη, η διαιτησία αποτέλεσε αρνητικό παράγοντα για τα Χανιά προκειμένου να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. «Αγωνιστήκαμε πολύ καλά. Δυστυχώς είχαμε τη δυνατότητα της μίας μόνο αλλαγής, γεγονός που δυσχέρανε το έργο μας. Η διαιτησία έκανε λάθη. Όταν το σκορ ήταν 6-4 δεν μας δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι. Πήραμε μία ποινή σε όλο το ματς και ο Πανιώνιος έξι… Νομίζω πως αν είχαμε αλλαγές και η διαιτησία ήταν φυσιολογική, ή τέλος πάντων, αν το παιχνίδι ήταν στην έδρα μας δεν θα χάναμε. Έστω και απροπόνητοι θα κερδίζαμε νομίζω. Αλλά τι να κάνεις…».
 
Τα 8λεπτα: 1-3, 2-2, 1-2, 1-4
 
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES: (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολανάκης, Μπατάκης, Πρωτοπαπαδάκης 1, Δερμιτζάκης, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης 2, Ντούλος 2, Λεβεντάκης.
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Φλέγκας, Αλβέρτης, Μιτελούδης 2, Κουτσιαλής 1, Χατζηγούλας 1, Τζαμαντάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Γκάλιτς 1, Κουκής Λ., Καπότσης, Σιταρένιος, Λάππας 2, Κουκής Δ., Δρακόπουλος, Τζωρτζάτος.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μικεδάκης, Κατσαρός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook