Αρκετά χρήσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Νίκος Καραγεωργίου τον βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», αφού όπως τόνισε η ομάδα του κάνει … πρωταθλητισμό για να πετύχει τους στόχους της στη Super League.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Εργοτέλη επεσήμανε :

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολα είναι όλα που παίζουμε στο πρωτάθλημα. Το έκανε ακόμα πιο δύσκολο το γρήγορο γκολ του Άρη, παρόλα αυτά βρήκαμε μια φάση και βάλαμε γκολ και πήραμε βαθμό χρήσιμο για τη συνέχεια, ιδιαίτερα για εμάς που κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό παιχνίδι, περισσότερο κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος του αγώνα εκεί όπου ο Άρης με ψηλές μπαλιές κυρίως προσπαθούσε και μας πίεσε, εκεί όμως η αντίδρασή μας και χάρη και στην ικανότητα του Πίρσον στην τελευταία φάση όπου απέκρουσε χαμηλά, μας έδωσε την ισοπαλία. Δεν καταφέραμε τίποτα παραπάνω από μια ισοπαλία που όμως είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός».

Ο κ. Καραγεωργίου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την διαιτησία του Δασκαλόπουλου υπογράμμισε :

«Είπα μπράβο στους διαιτητές κατ΄ιδίαν και μπράβο θα τους πω και τώρα. Μακάρι να παίζουν πάντα έτσι και στο Παγκρήτιο. Από εκεί και πέρα ο Άρης έκανε περισσότερες τελικές από εμάς, αλλά τελική μπορεί να χαρακτηρισθεί και ένα σουτ από μακριά το οποίο πάει έξω. Δεν ήταν καλό παιχνίδι ούτε από εμάς, αλλά ούτε από τον Άρη που άλλες χρονιές που έχουμε παίξει ήταν καλύτερος. Με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά που μας πίεζε, δεν ήταν πολύ καλύτερος από εμάς που για μια ακόμα φορά λόγω των απουσιών μας παίζαμε και με μικρούς και όχι τόσο έμπειρους παίκτες».

Κλείνοντας ο Καραγεωργίου με δηκτικό τρόπο καυτηρίασε τις εις βάρος του αντιδράσεις του κόσμου όταν κατευθυνόταν στην αίθουσα τύπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Άρη για το μαρτύριο που μας βάζει κάθε φορά, να περνάμε μέσα από τον κόσμο για να έρθουμε εδώ στη συνέντευξη τύπου»

«Δεν είχαμε καθαρή σκέψη»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Μανουέλ Μασάδο αρκέσθηκε μόνο στην εισαγωγική του τοποθέτηση καθώς δεν του έγιναν ερωτήσεις.

Σε αυτή τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τους τρεις βαθμούς και είχαμε αυτοσκοπό τη νίκη. Κάναμε μεγάλη μάχη, αλλά δεν είχαμε καθαρή σκέψη για να πάρουμε αυτό που θέλαμε.
Βάλαμε νωρίς γκολ και αυτό είναι σημαντικό όταν παίζεις με αντίπαλο που θέλει και παίζει αμυντικά. Ο Εργοτέλης είχε το ευτύχημα στη μοναδική φάση που έκανε να καταφέρει να μας ισοφαρίσει.
Όπως είναι φυσικό στο δεύτερο η ομάδα ανέβασε ρυθμούς, προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν ευτύχισε να τις κάνεις γκολ, με αποτέλεσμά να μένει η πικρή γεύση της ισοπαλίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook