Ένας… απροσδόκητος φόνος, ένας γάμος, ένα διαζύγιο, μία νέα ερωτική προδοσία και ένας ακόμη εκβιασμός, είναι μόνο κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα που θα αρχίσουν να ξετυλίγονται σιγά σιγά στους δέκτες μας απο την επόμενη εβδομάδα και μετά στα \”Μυστικά της Εδέμ\” ! Βλέπετε, η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης έχουν βάλει σκοπό να τινάξουν την… μπάνκα της AGB στον αέρα κα-νο-νι-κά μέχρι τον Ιούνιο που θα πέσει για φέτος η αυλαία της \”Εδέμ\”, κάνοντας την αγωνία και το σασπένς να χτυπάνε κόκκινα !

Πολλές είναι, λοιπόν, ακόμα οι χαρές και οι λύπες που περιμένουν την παρέα της Φεγγαρόπετρας. Αυτή η εποχή, όμως, είναι σίγουρα η ωραιότερη εποχή για την «Εύα» και τον «Λευτέρη», αφού από τη στιγμή που «Λευτέρης» αποκάλυψε όλα τα σκοτεινά μυστικά του στην «Εύα», εκείνη έχει αρχίσει να παραδίνεται χωρίς όρους σε αυτόν τον έρωτα, μια και πιστεύει πως μετά το άδοξο τέλος της μεγάλης της αγάπης για τον «Μάνο» και τον αποτυχημένο γάμο της με τον «Στέφανο», επιτέλους ήρθε η ώρα για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα, χωρίς να φοβάται πως θα έρθει και πάλι αντιμέτωπη με… σκιές, λάθη και ψέματα του παρελθόντος.

Ας πάρουμε, όμως, μία γερή γεύση από το… παρακάτω ! Η Νταίζη ζητάει από τον Λουκά να προχωρήσει το διαζύγιό της με τον Μπέλλο, γεγονός που επιδεινώνει το άγχος του. Βλέπει τους ανθρώπους γύρω του να χωρίζουν και να παίρνουν διαζύγιο και ανησυχεί μήπως ο γάμος σκοτώσει τον έρωτά του για τη Νόρα.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο προχωρούν εντατικά και η Νόρα εκμυστηρεύεται στις κοπέλες ότι έχει μεγάλο άγχος.

Η Μελίτα μαθαίνει από τον Πέτρο ότι η Αντιγόνη έστειλε τους ανθρώπους να ερευνήσουν το σπίτι στο βουνό, γεγονός που γίνεται αφορμή για να μαλώσει άσχημα με τον Στέφανο.

Η Αμαλία αιφνιδιάζει τον Πέτρο, όταν του ανακοινώνει ότι δεν διεκδικεί τίποτα από την περιουσία τους και το μόνο που ζητάει είναι ένα απλό διαζύγιο που θα εξασφαλίζει τα παιδιά της και όχι την ίδια. Η Εριέττα και ο Στέφανος δεν ξέρουν αν πρέπει να βασιστούν στην πληροφορία του Πέτρου, σχετικά με την ευθύνη της Αντιγόνης για το μακελειό.

Η Μελίτα περνάει από το σπίτι της Εριέττας και βλέπει ότι το αυτοκίνητο του Στέφανου είναι εκεί, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει, κατά λά­θος, στον Στέφανο ότι η Άννα ήταν αυτή που αποκάλυψε την κρυψώνα στο βουνό.

Η Άννα, μη γνωρίζοντας ότι έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος της, εκβιάζει την Εριέττα να της δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τις βρώμικες δουλειές του Χατζηβασιλείου.

Η Μελίτα λαμβάνει κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Εριέττα και τον Στέφανο να κάνουν έρωτα. Η Εριέττα μιλάει στον Λουκά για το διπλό παιχνίδι της Άννας και την προδοσία της και ο Λουκάς τη συμβουλεύει να ενημερώσει για όλα αυτά τον Λευτέρη. Η Νόρα, η Δάφνη και η Εύα επισκέπτονται ένα spa, προκειμένου να χαλαρώσουν πριν από τον γάμο. Η Μελίτα δείχνει τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες στην Εριέττα και της μιλάει με άσχημο τρόπο. Εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν πρόσφατα.

Η Αμαλία, που υποψιάζεται ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Πέτρο, αποφασίζει να κινηθεί ύπουλα. Ο Λευτέρης ξεκαθαρίζει με την Άννα και της ζητάει να μην την ξαναδεί μπροστά του. Θολωμένη η Άννα, επισκέπτεται την Αντιγόνη με άγριες διαθέσεις, κίνηση που θα αποδειχτεί μοιραία για την ίδια.

Ενώ η παρέα γιορτάζει την τελευταία εργένικη νύχτα της Νόρας και του Λουκά, η Άννα πέφτει νεκρή, ύστερα από πάλη με τον Χρήστο.

Ο Χρήστος προτείνει να καλέσουν την αστυνομία, καθώς πρόκειται για ατύχημα. Η Αντιγόνη ξέρει ότι δεν θα τους πιστέψει κανείς και αν ανακατέψουν την αστυνομία, τότε θα αναγκαστούν να μιλήσουν για όλη την ιστορία των διαμαντιών και όχι μό­νο. Η Νταίζη διατηρεί την ψυχραιμία της και επιβάλλει να μη μιλήσουν στην αστυ­νομία, αλλά να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Ο Πέτρος εκφράζει την πικρία του στην Αμαλία, που δεν θα μπορέσει να είναι παρών στον γάμο. Η μέρα του γάμου φτάνει με τις καθιερωμένες προετοιμασίες. Το ζευγάρι παντρεύεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, με την παρουσία των φίλων και των συγγενών τους. Το τραπέζι του γάμου βρίσκει όλη την παρέα να καμαρώνει τους νεόνυμφους και να τους εύχεται κάθε ευτυχία. Η Μελίτα βλέπει τον Στέφανο να χορεύει με την Εριέττα και ζητάει από την Αμαλία να φύγουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook