Με τα χείλη ενωμένα συνέχεια- ακόμα και στις… προσωπικές στιγμές στην τουαλέτα ή κατά τη διάρκεια γευμάτων!- επτά ζευγάρια στην Ταϊλάνδη επιχειρούν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια φιλιού που σήμερα φτάνει περίπου τις δύο ημέρες.

Ο φετινός «μαραθώνιος» άρχισε την Κυριακή και θα διαρκέσει και αύριο, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- με τα ζευγάρια να φιλιούνται για πάνω από 46 ώρες, 245 λεπτά και εννέα δευτερόλεπτα διεκδικώντας βραβεία και… δόξα.

Το ρεκόρ αυτό ανήκει στην 31χρονη Λακάνα Τιραναράτ και τον σύζυγό της που το πέτυχαν πέρσι αλλά επέστρεψαν φέτος στον διαγωνισμό για μία καλύτερη επίδοση. «Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρσι, ίσως για λίγο περισσότερο. Θα δούμε πόσο σκληροί είναι και οι υπόλοιποι αντίπαλοί μας», είπε η Λακάνα.
\"http://2.bp.blogspot.com/-t4FqJMy1D50/TVz736ZztvI/AAAAAAAAAcU/RS4EkRAWQ24/s1600/351-869Thailand_Valentines_Day_sff_standalone_prod_affiliate_6.jpg\"

Το κάθε ζευγάρι μπορεί να κινηθεί σε έκταση ενός (!) τετραγωνικού μέτρου. Τροφή και υγρά καταναλώνονται με… καλαμάκι καθώς τα χείλη δεν μπορούν να χωριστούν ούτε για μία στιγμή. Δοκιμασία είναι και το πλύσιμο των δοντιών που μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην αποβολή ενός ζευγαριού.

Η τουαλέτα δεν επιτρέπεται τις πρώτες τρεις ώρες του διαγωνισμού. Μετά από το διάστημα αυτό οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν πάντα μαζί, πάντα με τα χείλη κολλημένα και με τη συνοδεία εκπροσώπου των διοργανωτών!

Το ζευγάρι που θα κερδίσει το διαγωνισμό θα κερδίσει επίσης ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας μεγαλύτερης των 3.000 δολαρίων και διαμονή δώρο σε ξενοδοχείο…

Δείτε ένα βίντεο με τους περσινούς νικητές:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook