Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε εξιτήριο αργά το βράδυ της Κυριακής από κλινική της Κωνσταντινούπολης, όπου υποβλήθηκε την Παρασκευή για δεύτερη φορά σε εγχείρηση στο έντερο, ανακοίνωσαν οι γιατροί του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν θα αναρρώσει μερικές ημέρες στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη πριν επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του και στο γραφείο του στην Άγκυρα.

Ο 57χρονος πρωθυπουργός υποβλήθηκε στο «δεύτερο και τελευταίο μέρος της εγχείρησης στο εντερικό σύστημα που άρχισε στις 26 Νοεμβρίου» είχε ανακοινώσει το Σάββατο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι η δεύτερη επέμβαση που διήρκεσε 30 λεπτά ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη και είχε ως στόχο την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Η μακρά περίοδος ανάρρωσης μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου που ακολούθησε την πρώτη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε ανησυχίες στους Τούρκους για την κατάσταση της υγείας του.

Τον περασμένο μήνα ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε σε συνέντευξή του ότι δεν πάσχει από καρκίνο και ότι οι χειρουργοί αφαίρεσαν πολύποδες από το έντερό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook