Ο ΠΟΑ ήταν ο νικητής του μεγάλου Ηρακλειώτικου ντέρμπι στον Κρουσώνα όπου συνεχίστηκε την Δευτέρα μετά την αναβολή του την Κυριακή.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 0-2 και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας μαζί με την Επισκοπή και τον Γιούχτα στους 28 βαθμούς.

Ο ΠΟΑ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση του αγώνα στο 5΄ όταν μετά από την σέντρα του Τριχάκη ο Κάββαλος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Χωραφάκη κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Το συγκρότημα του Μ. Πατεμτζή κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 29΄ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηανδρέου και πήρε το μεγάλο προβάδισμα για το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚρουσώνα στη συνέχεια πίεσε για να μειώσει το σκορ και έχασε σημαντική ευκαιρία για να το πετύχει στο 52΄ όμως το σουτ του Μαμουλάκη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Συνάνη και το 0-2 παρέμεινε.

ΠΑΟΚρουσώνα (Μανόλης Παπαματθαιάκης):Χωραφάκης ,Κάβαλος, Λυκούδης(78′Βατσινάς), Παπαρούνας, Οικονόμου ,Κομπογεννητάκης, Μπέρκης(55′Σαλταπίδας) ,Γεωργόπουλος, Κουράκης, Μπούρμπος, Μαμουλάκης

ΠΟΑ(Μανόλης Πατεμτζής):Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης ,Γιακουμάκης Γ, Αραβιάκης, Καινουργιάκης, Τριχάκης(Γ.Γιακουμάκης),Συσκάκης, Γιακουμάκης Π,Χατζηανδρέου(75′Μιχελακάκης),Βλαστός(57′Ανυφαντάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook