Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και κοιτάνε μπροστά στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το ματς που ακολουθεί το Σάββατο με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ξεκίνησε από την Δευτέρα το απόγευμα με τον Βαγγέλη Μάντζιο να ακολουθεί τρέξιμο και θεραπεία ευελπιστώντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα για να βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου. Οι ελπίδες πάντως για να δώσει το παρόν κόντρα στην ΑΕΚ ο 29χρονος επιθετικός είναι ελάχιστες.

Όσο για τον Καμπάνταη που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς με τον ΠΑΟΚ τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό και την Δευτέρα πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες έχει χορηγήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη , ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Έξι κάρτες για τον Ταυλαρίδη

Στο μεταξύ νέο μπέρδεμα προέκυψε με τις κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί ο Ταυλαρίδης. Το αρχικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι η κίτρινη κάρτα που πήρε ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν η 7η και τιμωρείται με ποινή δύο αγωνιστικών στα επόμενα τέσσερα ματς όμως όπως τόνισε και στον «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας με την κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε έξι οπότε δεν έφτασε στον αριθμό των καρτών που επισύρουν τιμωρία για δύο αγωνιστικές.

Έτσι ο Ταυλαρίδης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ,

* Η διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ δεξιώνεται σήμερα στις 9 το βράδυ στην ταβέρνα «Η Ρούγα του Μπαουλά» τους ποδοσφαιριστές , την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook