Η όμορφη ηθοποιός, μπορεί να απέχει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας και να ζει στο εξωτερικό αλλά είναι πολύ ευτυχισμένη!

Η αυλαία για την Τζένη Ιωακειμίδου έπεσε το 2008 με την παράσταση του έργου του Γουίλι Ράσελ «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Εκείνη, την περίοδο και τους για δικούς της λόγους πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη της. Ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις δεν γνώριζαν τι ακριβώς της συμβαίνει τουλάχιστον για δύο χρόνια, μέχρι που είχε μιλήσει η ίδια.Σημασία έχει ότι η Τζένη σήμερα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη, στο πλευρό ενός αξιόλογου άντρα και περιμένουν σε λίγους μήνες να γεννηθεί ο καρπός του ερωτά τους. Σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία μίλησε στο Tlife "H Τζένη είναι έγκυος με έναν Αμερικανό μεγαλοδικηγόρο, από το Μανχάταν, είναι μαζί από το 2008 και ετοιμάζονται να παντρευτούν. Προς το παρόν είναι στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ταξιδέψει αν δεν μπει στον έκτο μήνα. Γενικά δεν θέλει τη δημοσιότητα, πάντα ήταν και χαμηλών τόνων, δεν έχει και νόημα. Αυτή την περίοδο δεν εργάζεται ώστε να έχει και να προβάλει κάτι... Έχει κάνει πολύ ωραίες δουλειές, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω εγώ γι'αυτό"

H Tζένη αυτή την περίοδο έχει επιστρέψει στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της και όπως είναι φυσικό έχει πάρει κάποια κιλά από την εγκυμοσύνη. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη να πίνει καφέ στο Κολωνάκι με φίλους της κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένη.

(Tlife)